Псевдосвалячът аут (видео)

Зрителите изритаха Камен от къщата на Big Brother
29 окт 2008 10:36,
48

Псевдосвалячът, който се канеше да "изкърти" (както сам казваше - бел. ред.) жените в къщата, напусна безславно Big Brotrher 4.

"Харесвам всички жени от 14 до 44 години. Свалял съм страшно много жени и имам много голямо самочувствие, което са ми създали тези жени", каза във визитката си Камен.

 

 


 

 

Думи, думи... но практиката показа, че именно трагикомичното му държание и липсата на всякаква живинка му изиграха лоша шега.

Снощи Филип, Константин, Самие и Камен се изправиха един срещу друг в битката за положителния вот на зрителите.

Създателят на Тошко - Филип - получи почти 40% от гласовете, докато останалите трима до последно бяха с почти равен процент.

Веднага след излизането си Камен сподели, че искал да напусне шоуто. Благодари на хората, които не са гласували за него.

Най-много му липсвала женската компания и именно затова нахаканият младок от Плевен нямал търпение да напусне шоуто.

Иначе седмицата на Страшния съд продължава.

В понеделник зрителите на Нова телевизия дадоха най-малко гласове за незрящата Мила, така шуменката се превърна в четвъртата напуснала риалити шоуто.

Снощи зрителите на Big Brother 4 решиха, че Камен е най-скучен за тях.

Ред е да видим днес кой от съквартирантите ще си събере багажа.

Довечера Даниела - Манол, Таня, Владо и Мартин - групата на червените, ще се борят за оцеляване.

Всичко за Big Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
смях преди 15 години
9. - 29.10 11:00 - Ha!От: azzzzЕгати смотаното и фрустрирано хлапе!Ти пък трябва да си 2 пъти по-фрустратед и от него. Сигурно и вечер като се прибереш и не си свършиш "занятието" тогава жена ти остава Фрустирана, самочувствието ти цъфва като бургаска слива през октомври, та чак вързва и увяхва, а фрустралната част от теб те кара да пиеш докато забравиш смисъла на тази думичка. А истината е, че и двамата сте *** дето се правят на интересни как ли не. И ти там... до него. Палячовци.
46
0
 
0
 
! Отговори
edno momche преди 15 години
Kamen e mnogo grozen tip.Tova,4e prili4a na jaba,ne mu dava nikakva vuzmojnost da svali dori edno momiche.
45
0
 
0
 
! Отговори
u6man преди 15 години
аз го познавам лично и е много смотан този камен *** отсекаде само се изхвърля ама е гола вода встщност.
44
0
 
0
 
! Отговори
gvg преди 15 години
Toq na skasa ot seks v kashtata, pone da beshe si napravil edna ***..
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добре,че жените в плевен са дашни,иначе този фуклъо до 30 год.жена нямаше да види.а плевенските мъже са...ами фукльовци като него...все мъжкари...гледай слави трифонов и за другите не питай...
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Боже господи, прибери си вересиите. Не се ли вижда на какво прилича това човече, трябва да си много закъсала, за да се решиш да си легнеш с него. Той е просто една грешка на природата. Според мен си е направо дественик. Нали има една приказка, че който много говори за секс, нищо не прави. Момче, ама въобще не беше интересен в къщата. По скоро смешен. Я малко порасни, пък тогава се пише спец по жените. А и партията ти с онзи гнусен Иван само те докара по скоро да излезеш от къщата. Ти имаш ли майка, въобще как е възможно да не уважаваш жените, те не са само за удоволствието ти.
41
0
 
0
 
! Отговори
lust преди 15 години
Сладур страхотен, фенка съм му от както влезна. Доста интелигентно и прозорливо момче, жалко, че си тръгна рано. Доста странно заглавие, не тразбирам защо след като не е успял да свали 2 жени, трябва да го наричате псевдосваляч?????Много късмет в живота му пожелавам.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
golqm sladur :)tova "pod noja" mnogo me izkefi :)
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Dreben kompleksar,100 % s malka p.i.6.k.a i neumee6t da ia izpolzva racionalno...
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Pedofil mrusen...
37
0
 
0
 
! Отговори
stoyanoffski преди 15 години
тоя е едина супер шматка! добре че си аут! неможа да обяли 2 лафа накръс! А... щях да забравя, на тоя Румен Луканов...ако ми застане някъде,така ще го набия че повече ще го страх да се появи на екран! По-противен водещ от него няма,мислех че Къци ,ама не е!
36
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
ха-ха...Тоя е гредата...Пълен дирек и нищо повече...Тоя и да плаща нема коя да му се върже.
35
0
 
0
 
! Отговори
anti BB4 преди 15 години
Аман от селски фукльовци със самочувствие без покритие
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Nai - nakraq izgonixa toz boklyk kamen !!!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя младеж има толкова гнусно и мазно излъчване. Ама наистина някой му е напомпал самочувствието яката. Те плевенчани се всеизвестни и , така че нищо чудно да е поизорал из Плевен и околията!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе Камен е простичък, *** поне е симпатяга много е млад още. И той донякъде е прав че и жените вкъщата не ставаха особено.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този сезон Големият брат показва само простотия и селяндурщина,които са завзели общоството ни,а Малката сестра показва простотията на хай лайфа ни(измислените ни звезди).Този път не си губя времето за тях,и не се набърбальоквам с пари за sms.И както е казал народът "простотия до шия".Това е щоу за *** и простаци.
30
0
 
0
 
! Отговори
nenen преди 15 години
Аз съм с двете ръце за ;да свалим Луканов от екрана и да го хвърлим на алигаторите ,не знам дали и те ще го ядат тоя помииник
29
0
 
0
 
! Отговори
МАТА преди 15 години
Аз предлагам да изгоним противния Румен Луканов. ОК !
28
0
 
0
 
! Отговори
Нереалист преди 15 години
Всички които са коментирали тук да ги пратиме в къщата да ги видим как ще се оправят! В това просто шоу можеш само да простееш! Това тъпо шооу, трабва да се свали от екран!